Регистрация

Леща чорба с праз лук и пилешко месо



Леща чорба с праз лук и пилешко месо
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1818

Сгряваща супа с леща, домати, моркови, пащърнак, пилешко месо от бутчета и азиатски подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 24.01.2017

Готвим супа от леща, но с много продукти, включително и месо. Идеята е да сложим на трапезата си здравословно и засищащо ястие, което да ни стопли и наяде хубаво. Спираме се на най-вкусната част от пилето - месо от бут без кост и кожа. Него, както и зеленчуците - праз лук, моркови и пащърнак запържваме, а после варим заедно с лещата. Следва добавка на 2 консерви с домати на кубчета, както и на азиатски подправки, които разгръщат целия вкусов потенциал на продуктите.

Супата поднасяме по желание с резени сварено яйце, резени лимон и малко пресен кориандър или магданоз, който да излъчва свежест в завършения вариант.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта