Кюфтета от пангасиус и супа от сьомга
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3216
Калорична салата с картофи и фъстъци.
Епизод 22 - Сезон 2
Дължина: 21:45
Излъчено на: 2011-10-20 11:30
Днес ще готвим с риба:
- Пикантни пържени рибени кюфтета с пангасиус и джинджифил.
- Тежка салата с картофи, моркови и зелен фасул, полята с фъстъчен дресинг.
- Супа от риба сьомга с маслини, поднесена с девисил и лимонов сок.
Най-важните съставки
бяла риба, девесил, джинджифил, зелен фасул, зелени маслини, зехтин, картофи, кафява захар, лайм, лимон, лимонов сок, лук, люта чушка, маслини, масло, моркови, морска сол, олио, пресен лук, рибен бульон, соев сос, сол, сол и пипер, сьомга, филе от сьомга, фъстъци, царевично брашно, целина, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ