Кюфтета на фурна с кайма и сирене
Рошави месни кюфтета с галета.
Бон Апети
Излъчен на 11.03.2016
Разнообразяваме традиционните кюфтета като в каймата смес от телешко и свинско месо (не е нужно да мелите месото у дома си, както правят Лора и Стоян - можете да си купите готова кайма или да помолите в магазина да ви смелят предпочитано от вас месо) прибавяме бяло саламурено сирене. За да не замирише дома на пържени кюфтета, избираме те да се пекат на фурна - така храната е по-здравословна, а и остава свободно време за готвача, който може да спретне гарнитура или пък да обърне специално внимание на себе си. Кюфтетата стават рошави, защото се овалват в галета Панко, която е доста по-едра от позната обикновена галета. Е, няма нищо сложно в тази рецепта, а вече е ясно, че ви е привлякла, така че - хайде към магазина за месо и после обратно в кухнята!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ