Кроасанов сладкиш с кифли и стафиди
Сладък хлебен пудинг със стари кифлички.
Бон Апети
Излъчен на 12.10.2016
Ако са ви останали стари кифли, кроасани или друг вид сладки хлебчета, ето идея как да не изхвърляте насъщния, ами да го превърнете в сладък и апетитен десерт с крем. Лора и Стоян готвят с обикновени кифли от закусвалнята, но ако искате нещо по-изискано, можете да си вземете кроасанчета и да ги впрегенете в тази рецепта, където се нарязват на големи парчета, смесват се със стафиди и се напояват в мляко, крем пудинг и вино марасала. След това се поръсват с кокосови стърготини и се пекат за по-малко от час. А накрая - имате домашен кекс с кифлички или пък кроасанова торта. Опитайте:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ