Гръцка погача от кифлички с маслини и домати
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 4355
Телешки пържоли във вино с гарнитура от гъби, моркови и праз лук и лесна разядка с леща, червени чушки и сирене.
Епизод 59 - Сезон 4
Дължина: 20:08
Излъчено на: 2013-11-29 11:30
Днес ще готвим три страхотни ястия:
- Питка по гръцки, направена от малки кифлички с плънка от маслини и сушени домати.
- Дип с леща, печени чушки и сирене, ароматизиран с чесън и дафинов лист.
- Печени телешки пържоли във винен сос с гарнитура от запържени гъби, моркови, праз лук и целина.
Най-важните съставки
брашно, вино, вода, гъби, гъби печурки, дафинов лист, домат, захар, зехтин, леща, лук, маслини, мащерка, мая, моркови, олио, праз лук, розмарин, сирене, сол, сол и пипер, целина, червени чушки, червено вино, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 6 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ