Карфиолена супа с бекон и ябълка
Лесно | Порции 6-8
| Видяна: 1644
Крем супа от карфиол в стил супа Дьобари.
Бон Апети
Излъчен на 06.10.2016
Правим супа от печен карфиол, който се пюрира заедно с чесън на фурна, лучена запръжка и ароматно къри. Кремообразната храна поднасяме поръсена със запържени кубчета бекон и няколко резена ябълка по желание. Това е странна зеленчукова супа, която обаче радва с питателност, полезност и сладникав вкус, обогатен с индийски дъх. Ако сте импровизатор в кухнята, можете да се поглезите с тази рецепта. Вижте как:
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ