Карибска пържена риба с домати и лук
Средно | Порции 2
| Видяна: 3707
Пържени рибни филета с доматен сос.
Ако сте абсолютни традиционалисти на Никулден, и освен че държите рибата да е шаран, искате той да е пържен, защо не приложите тази карибска рецепта към рибока, с който сте се запасили. Изпържен с домати и свеж лук, той ще се превърне в желаното блюдо.
Най-важните съставки
брашно, бяла риба, вода, домат, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, зелен лук, зехтин, лук, лук скалион, олио, риба писия, риба платика, риба треска, сладководна риба, сол, сол и пипер, соленоводна риба, сьомга, черен пипер, чесън, шаран
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ