Как да спасим старото месо
Лесно | Порции 1
| Видяна: 18046
Ако месото е започнало да се вмирисва, го кипнете с ракия.
Ако месото ви стои от няколко дни в хладилника и вече започва да се улавя миризма на развалено - не го изхвърляйте директно, а му дайте още един шанс. Ето какво да направите - кипнете започналата да се разваля мръвка в ракия и ще видите, че неприятната миризма ще изчезне, а тя ще стане крехка и достойна да бъде основа на следващата ви гоздба.
Най-важните съставки
говежда плешка, говежда пържола, говеждо месо, еленско месо, козе месо, месо от щраус, патешко месо, пилешко месо, рачешко месо, Свинско, свинско филе, телешко, телешко филе
Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ