Испанска чистора с картофи
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2756
Манджа с наденица, картофи и чесън.
Необходими продукти:
- 150 г испанска наденица чистора (можете да опитате рецептата и с италианските чоризо или пък друг вид наденица по ваш избор)
- 100 г картофи
- 2 скилидки чесън
- зехтин
Начин на приготвяне:
За да приготвите чистората:
1. Изпържете чистората в дълбока мазнина със зехтин.
2. Докато се пържи, добавете сол.
3. След 5 минути когато стане тъмно червена я извадете.
За да приготвите картофите:
1. Изпържете картофите със зехтин с малко сол
2. Добавете 2 скилидки небелен чесън
3. Пържете 7 минути и извадете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ