Заешка яхния с лук, домати и лимон
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 4635
Къпан хляб, българска Снежанка и агнеси с шоколад.
Епизод 165 - Сезон 2
Дължина: 22:18
Излъчено на: 2012-05-07 11:30
Днес ще готвим българска народна кухня:
- Варена българска питка с мляко и яйца.
- Българска млечна разядка с кисело мляко и сирене, скрила в себе си листни зеленчуци - лапад, спанак и магданоз.
- Попска яхния - заешко месо с лук, доматен сос и типични български подправки.
- Десерт агнес с орехи, ванилия, яйца и шоколад.
Най-важните съставки
бакпулвер, белтъци, брашно, ванилия, вино, вода, дафинов лист, див лук, домат, доматено пюре, жълтък, заешко, захар, зехтин, кисело мляко, лапад, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мая, мляко, натурален шоколад, олио, орехи, орехи пекан, пилешки бульон, пудра захар, сирене, сирене халуми, сламурено сирене, сол, сол и пипер, спанак, червен пипер, червено вино, черен пипер, черен шоколад, чесън, чесън на прах, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ