Домашно омесена лазаня с кайма
Трудно | Порции 4
| Видяна: 3521
Лазаня с телешка кайма, лук и доматен сос.
Не е невъзможно да си направите познатата ви от ресторантите и заведенията за бързо хранене традиционна лазаня с кайма у дома си. Не е и ужасно трудно, както си мислете - просто се запасете с необходимите продукти, време и търпение, и спазвайте рецептата. Няма как да сбъркате, а ефектът от полученото ястие ще вдигне самучувствието ви на добър готвач.
Най-важните съставки
брашно, вода, грис, домат, захар, зехтин, кайма, канела, кашкавал, консерва белени домати, консерва домати, лук, масло, мляко, моцарела, патладжан, сол, сол и пипер, сос Бешамел, телешка кайма, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ