Гъбена паста с яйца и майонеза
Лесно | Порции 4-8
| Видяна: 3286
Разядка или ордьовър с гъби, варени яйца, майонезен сос и чесън.
Необходими продукти:
- 300 грама сушени гъби от вид по желание
- 100 грама масло
- 8 варени яйца
- 10 скилидки чесън
- майонеза и сол на вкус
Начин на приготвяне:
1. Сварете гъбите.
2. Прекарайте продуктите през месомелачка в следния ред - гъби, масло, яйца, чесън.
3. Овкусете със сол и майонеза и разбъркайте хубаво.
4. Поднесете като разядка или топинг на бисквити, филийки или сухари за ордьовър.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ