Гръцки отворени сандвичи с бекон и кашкавал
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 7505
Пилешки бутчета с дип от нахут и турска мусака с кюфтета.
Епизод 244 - Сезон 3
Дължина: 22:52
Излъчено на: 2013-07-09 11:30
Днес ще готвим по рецепти от южните ни съседи:
- Сандвичи тип лодка с плънка от бекон, овчи кашкавал и риган.
- Турско ястие с печени кюфтета между патладжани.
- Печени пилешки бутчета с дип от нахут и домати.
Най-важните съставки
бекон, брашно, джоджен, домат, зелени люти чушки, кайма, кашкавал, консерва белени домати, лук, масло, мая, мед, мляко, нахут, олио, патладжан, пилешки бутчета, риган, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, телешка кайма, хлебна сода, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ