Вегетариански шоколадов кейк
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2512
Десерт с какао, растителна сметана, маргарин и соево мляко.
Необходими продукти:
- какао
- 300 г маргарин
- 280 г тръстикова захар
- 400 г брашно
- 1 бакпулвер
- 400 г соево мляко
- спрей вегетарианска сметана
Начин на приготвяне:
1. Смесете захарта и маргарина, след това прибавете брашното и млякото.
2. Продължавайте да бъркате и когато се получи хомогенна смес, можете да прибавите какаото и бакпулвера.
3. Сложете във фурната на 180°С за 45 мин. в намаслена и набрашнена тавичка.
4. Когато кейкът е готов и се е охладил, поръсете със сметановия спрей.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 30-35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ