Регистрация

Вегетариански шоколадов кейк

Вегетариански шоколадов кейк
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2512

Десерт с какао, растителна сметана, маргарин и соево мляко.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • какао
  • 300 г маргарин
  • 280 г тръстикова захар
  • 400 г брашно
  • 1 бакпулвер
  • 400 г соево мляко
  • спрей вегетарианска сметана

Начин на приготвяне:

1. Смесете захарта и маргарина, след това прибавете брашното и млякото.

2. Продължавайте да бъркате и когато се получи хомогенна смес, можете да прибавите какаото и бакпулвера.

3. Сложете във фурната на 180°С за 45 мин. в намаслена и набрашнена тавичка.

4. Когато кейкът е готов и се е охладил, поръсете със сметановия спрей.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 30-35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта