Бобена торта без глутен и плодово пиле
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 3694
Пиле с дюли и зимна супа от сьомга.
Епизод 38 - Сезон 2
Дължина: 23:30
Излъчено на: 2011-11-11 11:30
Днес ще готвим:
- Бобена торта с бял шоколад и мармалад от шипки.
- Скандинавска супа със сьомга и сметана.
- Пълнено пилешко с дюли и пюре от цвекло.
Най-важните съставки
бадеми, бакпулвер, бренди, бял боб, бял шоколад, ванилия, вода, горчица, дюли, захар, зехтин, картофи, лимон, лимонова кора, лук, магданоз, мащерка, мляко, орехи, пилешки бутчета, ром, сметана, сол, сол и пипер, сьомга, филе от сьомга, филирани бадеми, цвекло, целина, черен пипер, чесън, шунка, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ