Андалуска доматена крем-супа
Лесно | Порции 3
| Видяна: 2146
Андалуска доматена крем-супа, която се поднася студена.
Необходими продукти:
- 3 големи домата
- поне 1/2 франзела
- 1/2 ч.ч. зехтин
- 1-2 с.л. бял винен оцет
- 1 суров жълтък
- 1 скилидка чесън
- сол
- 1 твърдо сварено яйце
- 2 парчвта осолена шунка
Начин на приготвяне:
1. Обелете доматите.
2. Сложете доматите, чесъна, хляба, жълтъка, зехтина и оцета в кухненски робот.
3. Разбийте до гъстотата на майонеза.
4. Добавете сол на вкус.
5. Поднесете супата студена, гарнирана с нарязаното яйце и шунката.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ