Аквавит - алкохол по рецепта на Один
Лесно | Порции 1
| Видяна: 6761
Фламбирано свинско със сос и плодов лесен пай.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 06.02.2015
Днес ще готвим напълно непознати за българина храни:
- Печено цвекло в морска сол с аромат на мащерка и хрян.
- В рубриката Как се прави разбираме какво е аквавит и как можем да направим у дома си високоалкохолната скандинавска напитка.
- Фламбиран свински котлет с ябълки.
- Боровинков пай с основа от маслено тесто и аромат на лимони.
Най-важните съставки
анасон, белтъци, боровинки, брашно, вода, захар, зехтин, канела, ким, лимон, лимонова кора, масло, мащерка, морска сол, салвия, Свинско, сол, сол и пипер, хрян, цвекло, целина, черен пипер, чесън, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ