Японско основно ястие със свинско и ориз
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 2349
Кацудон със свински шницели, яйца и канапе от ориз.
Бон апети
Излъчен на 05.11.2015
Една рецепта за японска храна, която отвежда в Далечния Изток не само с вкуса, но и с визията си. Кацудон или тип ястие с оризова основа е представената рецепта. Върху сварения ориз за суши слагаме свинско с яйца, което можете да замените с друг вид месо и дори с риба по желание. Малко подправки и - домашната японска кухня е готова.
Най-важните съставки
захар, ориз, ориз за суши, оризово вино, оризово вино мирин, пресен лук, рибен бульон, свинско филе, соев сос, яйце
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ