Регистрация

Японски солени палачинки със зеле



Японски солени палачинки със зеле
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2641

Японски омлет със зеленчуци, бекон и нудли - окономияки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.11.2016

Готвим дебела японска палачинка, в чиито блат се смесват яйца, брашно, нишесте, моркови, червено зеле и нудли. Подпомогнати от добавения бакпулвер съставките се превръщат в ефирна текстура, която се покрива с ленти бекон и се запича на слаб огън до готовност. Поднася се с традиционен сос, който по ваше желание може да бъде и пикантен. Рецептата за този азиатски омлет е леко побългарена, за да бъдат откриваеми на родния пазар всички необходими продукти. Вижте как да си направите този вкусен яйчен азиатски обяд:

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта