Яйца по парижки и пълнено свинско със сирене и гъби
Трудно | Порции 4-12
| Видяна: 3108
Белтъчни топки с шоколадов крем и гарнитура от карфиол с грах.
Епизод 151 - Сезон 3
Дължина: 23:51
Излъчено на: 2013-02-23 11:30
Днес ще готвим за голямото плюскане:
- Снежни топки, плаващи острови или лебеди - комбинация от разтапящ се в устата белтък с шоколадов крем.
- Предястие - яйца по парижки с много гъби, шунка и естрагон.
- Семпла гарнитура с грах и карфиол, задушени в масло с чесън.
- Свински пържоли, пълнени със синьо и топено сирене, орехи и гъби.
Най-важните съставки
белтъци, ванилия, вода, грах, гъби, гъби кладница, гъби печурки, естрагон, жълтък, заквасена сметана, захар, зехтин, какао, какао на прах, карфиол, квасена сметана, кралски печурки, лимон, лимонова кора, лук, масло, мляко, натурален шоколад, орехи, розмарин, свински котлет, Свинско, синьо сирене, сирене, сметана, сол, сол и пипер, топено сирене, хляб, цветове лавандула, черен пипер, черен шоколад, чесън, шоколад, шунка, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ