Регистрация

Ябълков пай с какао



Ябълков пай с какао
Средно   |   Порции 6-10   |   Видяна: 3467

Десерт с плодове, какао и ванилов аромат.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

 

    Ако използвате зелени ябълки кейкът ще е по-влажен, ако предпочетете сухи, ще постигнете преседлив вкус, обясняват специалисти. Важна е също последователността на изсипване на продуктите в общата смес. Гледайте внимателно.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта