Ябълково масло или гъст мармалад от останалите неизядени ябълки
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3469
Зимна рецепта за свинско и една закачлива картофена гарнитура.
Бон апети
Сезон 5
Излъчен на 28.11.2014
Днес ще готвим нещо зимно и българско:
- Ябълков мармалад с аромат на канела, бахар и джинджифил, който може да се съхранява в буркани за зимата.
- Пълнени печени картофи с чили сос, праз лук, зеле и горчица - едно страхотно постно ястие или картофена гарнитура за месни ястия.
- Свински котлети с гарнитура или по-точно сочно свинско върху канапе от карамелизиран лук и ябълково сладко.
Най-важните съставки
бахар, брашно, горчица, захар, зеле, зехтин, канела, карамфил, картофи, кафява захар, лимон, лимонов сок, лук, праз лук, розмарин, свински котлет, свински пържоли, Свинско, сол, сол и пипер, червен лук, черен пипер, чесън, чили, чили сос, ябълки, ябълков сайдер
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ