Шоколадови трюфели с алкохол и сметана
Домашни шоколадови бонбони със сметана, какао и ядки.
Бон Апети
Излъчен на 09.02.2017
Правим домашни бонбони трюфели в три варианта - с аромат на ванилия, на джинджифил и на кардамон. Ако си имате любим дъх, можете да изберете само определен вид. Основата на бонбона се приготвя от разтопен шоколадов кувертюр със сметана - става доста бързо. После обаче трябва да изчакате сместа да се стегне няколко часа в хладилник, за да можете с ръце да оформите романтичните бонбони. Лора и Стоян предлагат да поднесете ваниловите, оваляни в какао на прах, джинджифиловите - в накълцани бадеми, а кардамонените - с коричка от кокосови стърготини. Вие обаче можете да комбинирате вкусовете според собствените си предпочитания или да направите външността още по-примамлива, като смесите какаото с кокосови стърготини или счукани ядки. Просто отпуснете фантазията си импровизирайте!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ