Шишчета с манго и авокадо
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2905
Печени тропически плодове с мед.
Необходими продукти:
- 1/2 ч.ч. салатен дресинг по ваш избор
- 1/2 ч.ч. гладко фъстъчено масло
- 1/2 ч.ч. пилешки бульон
- 1/4 ч.ч. мед
- 1/4 ч.ч. светъл соев сос
- 1/4 ч.л. чесън на прах
- 1/2 ч.л. сос табаско
- 4 плода авокадо, обелени, без костилките и нарязани на парчета от по 2,5 см
- 3 плода манго, обелени, без костилките и нарязани на парчета от по 2,5 см
Начин на приготвяне:
1. Накиснете дървените шишове във вода за 1 час.
2. Смесете салатения дресинг, фъстъченото масло, бульона, меда, соевия сос, чесъна и соса табаско. Разбъркайте хубаво.
3. Набодете, като редувате, авокадо и манго на шишовете.
4. Полейте със соса.
5. Печете на барбекю на умерен огън за около 4 мин. от всички страни.
6. Поднесете с останалия сос за потапяне.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ