Цяла печена риба на грил
Средно | Порции 1-2
| Видяна: 3801
Средиземноморска рецепта за риба със заливка от домати, маслини и каперси.
Печена риба в гръцки стил с марината от ароматни подправки и чеснов сос с домати, маслини, магданоз и каперси - свежо удоволствие както за горещите летни дни, така и за Никулден, ако не искате да се нахвърляте на пържено месо по време на пости.
Най-важните съставки
бяла риба, дафинов лист, домат, зехтин, каперси, лайм, лимонов сок, лук, магданоз, маслини, паламуд, риба писия, риба платика, риба треска, риган, сладководна риба, сол, сол и пипер, соленоводна риба, халапеньо, черен пипер, чесън, чушка халапеньо, шаран
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ