Регистрация

Хапки от парено тесто и пушена сьомга

Хапки от парено тесто и пушена сьомга
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3298

Мини сандвички с риба, соеви кълнове и сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 200 г пушена сьомга
  • 100 г кълнове люцерна
  • испански лук, фино нарязан
  • 200 г крема сирене
  • лимонов сок
  • сос табаско
  • пресен копър
  • 4 джоба от парено тесто (или обикновени малки питчици)

Начин на приготвяне:

1. Стоплете крема сиренето в микровълновата фурна до омекване.

2. Прибавете лимоновия сок и табаското, като опитвате на вкус, за да определите точното количество.

3. Накъсайте наедро малко пресен копър и сложете към сместа. Разбъркайте хубаво.

4. Разполовете джобовете от парено тесто, без да ги срязвате до край.

5. Напълнете със сместа от сирене и добавете кълнове люцерна.

6. Сложете малко смес от крема сирене отгоре.

7. Поръсете с фино нярязан лук, като притиснете леко така, че лукът да залепне за сиренето.

8. Покрийте с парче пушена сьомга.

9. Украсете с малко късче от стрък пресен копър и поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта