Френски ябълков пай с кардамон
Средно | Порции 4-8
| Видяна: 3274
Веганска супа с чесън и мусака с коричка от кашкавал.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 24.11.2014
Днес ще готвим по френски:
- Лесна постна супа с чесън и фиде - една чеснова чорба, сгъстена с брашно, приготвена лесно и ухаеща на бял пипер и магданоз.
- Вариант на домашна мусака с кайма и картофи, поднесена със заливка от яйца, кисело мляко и кашкавалена коричка.
- Кейк със сладки ябълки, аромат на кардамон и ванилия и мек тънък маслен блат.
Най-важните съставки
бакпулвер, брашно, бял пипер, ванилия, ванилова есенция , вода, доматена салца, доматено пюре, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, индийско орехче, кайма, кардамон, картофи, кафява захар, кашкавал, кисело мляко, консерва белени домати, консерва домати, лимонов сок, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мащерка, олио, ром, сол, сол и пипер, фиде, червен пипер, черен пипер, чесън, чубрица, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ