Регистрация

Френски ябълков пай с кардамон



Френски ябълков пай с кардамон
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 3274

Веганска супа с чесън и мусака с коричка от кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Сезон 5

Излъчен на 24.11.2014

 

Днес ще готвим по френски:

  • Лесна постна супа с чесън и фиде - една чеснова чорба, сгъстена с брашно, приготвена лесно и ухаеща на бял пипер и магданоз.
  • Вариант на домашна мусака с кайма и картофи, поднесена със заливка от яйца, кисело мляко и кашкавалена коричка.
  • Кейк със сладки ябълки, аромат на кардамон и ванилия и мек тънък маслен блат.

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта