Регистрация

Френски хляб - багета



Френски хляб - багета
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 5514

Домашни франзели с хрупкава коричка и мека сърцевина.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Апетитни домашни френски хлебчета, замесени лично от вас - без консерванти и вредни добавки, излезли от фурната със златиста кора и въздушна сърцевина. Кой би могъл да им устои? 

Какво означава?

  • kvasac - мая
  • secer - захар

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта