Регистрация

Фарфале с гъби и домати

Фарфале с гъби и домати
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 4461

Вегетарианска паста с много гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 глава нарязан лук
  • 2 порции паста фарфале
  • 200 г гъби кладници
  • 200 г пресни печурки
  • 300 мл доматено пюре, смесено с доматен сос
  • смес от италиански подправки
  • зехтин
  • сол и пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Кипнете вода и сварете пастата за около 15-20 мин., заделете и овкусете със зехтин.

2. Сгорещтете олио в тиган, задушете нарязания лук с кладниците и печурките до омекване, прибавете доматеното пюре и овкусете със сол и пипер.

3. Поднесете пастата със соса и поръсена с италиански подправки.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20-25 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта