Регистрация

Тънкости при дегустацията на розе



Тънкости при дегустацията на розе
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2010

Букет от ненатрапчиви нежни билкови аромати в една бутилка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Всенародна е заблудата, че розето се прави от смесица на бели и червени сортове грозде. Истината е, че розето се получава при ферментацията само на бели сортове.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта