Регистрация

Дегустация на пет вида шердоне, отлежало в дъбови бъчви



Дегустация на пет вида шердоне, отлежало в дъбови бъчви
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1919

Тънкостите на вертикалната дегустация.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Ако събирате мнения за шардоне, произведено в България, ето пет реколти от пет различни изби, с които можете да поглезите сетивата си и любимите хора. Изберете вашето вино.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 5 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта