Турско конефе с кадаиф, сирене и ядки
Средно | Порции 4-8
| Видяна: 4997
Свински вратни пържоли в гювеч със зеле и моркови.
Епизод 79 - Сезон 2
Дължина: 21:51
Излъчено на: 2012-01-06 11:30
Днес ще готвим за Йорданов ден:
- Конефе - турски сладкиш с меко прясно обезсолено сирене, кадаиф и шамфъстък.
- Мариновани свински вратни пържоли, печени в гювеч с кисело зеле, бекон и моркови.
Най-важните съставки
бахар, бекон, вода, дафинов лист, захар, ким, кимион, кисело зеле, лимон, лимонов сок, лют пипер, масло, мащерка, моркови, морска сол, моцарела, олио, свински пържоли, Свинско, сметана, черен пипер, чесън, шамфъстък
Време за приготвяне: 1.40 ч.
Време за готвене: 2.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ