Регистрация

Традиционни бретцели с масло и сол



Традиционни бретцели с масло и сол
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 4345

Немски домашни солени меки хлебчета.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.09.2015

 

Мирисът на домашен топъл хляб е неустоим, споделя водещата на Бон Апети - Лора, когато от фурната на предаването излизат онези меки немски заплетени във формата на сърце хлебчета, по-известни като бретцели (претцели). Днес разбираме как да си ги направим в домашни условия и то с жива мая, както и две тънкости, които ги правят още по-вкусни - добавянето на масло и използването на морска сол при осоляването.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта