Тосканска рибена супа с домати
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2554
Доматена супа с рагу от сьомга и целина.
Бон Апети
Излъчен на 30.03.2016
Гъста рибена чорба със зеленчуци и крутони правим по стара италианска рецепта. Оказва се, че тази супа, странна за българските вкусове, е с дълга традиция и има романтична история, която ще чуете, ако гледате видеото. А колкото до приготвянето на супата с риба - за нея ви трябват още домати от консерва, целина, пармезан и яйце. За поднасянето се приготвят крутони на тиган и се наситнява пресен магданоз. Това е всичко.
Най-важните съставки
зехтин, консерва белени домати, консерва домати, лук, магданоз, настърган пармезан, пармезан, рагу, сол, сол и пипер, сьомга, филе от сьомга, целина, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ