Тортили с пилешка салата
Средно | Порции 3
| Видяна: 4718
Нещо като дюнер с пиле, майонеза и грозде.
Необходими продукти:
- 250 г пилешки гърди, нарязани на кубчета
- 2 стръка целина, нарязана на кубчета
- 1 чаша дребно грозде
- лека майонеза
- 3 тортили (за опаковане)
- черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
1. Сварете нарязаното на дребно пилешко месо, отцедете го от водата и го овкусете със сол и черен пипер.
2. В купа смесете пилешкото месо с нарязаната на ситно целина, свареното яйце, гроздовите зърна и майонезата. Разбъркайте добре.
3. Вземете една от тортилите, напълнете я с пилешката салата и я опаковайте като първо сгънете долния край, а след това отляво и отдясно. Повторете с останалите.
4. Охладете в хладилника.
5. Сервирайте!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ