Регистрация

Топъл паниран сандвич с колбас и гъби

Топъл паниран сандвич с колбас и гъби
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 810

Двойни сандвичи на тиган с плънка от колбаси, напоени в яйце тип френски тост.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 филийки тостерен хляб
  • 2 плочки кашкавал за сандвичи
  • 4 ленти бекон
  • 4 мариновани гъбки
  • парче шунка или 1/3 от малките наденички тип биренки (може и друг колбас по желание)
  • 4 сушени доматчета
  • 1 яйце
  • 2 с.л. мляко
  • 4 с.л. олио

Начин на приготвяне:

1. Отрежете коричките на хляба по желание.

2. Сложете филийка върху дъска и с точилка я разточете на по-тънка и широка филия. Действайте така с 4-те хлебчета.

3. Върху две от тях сложете в единия край по 2 ленти бекон, след това подредете нарязани на полумесеци гъбки, после тънки шайби наденички и най-долу на филийката - по 2 сушени домата. Захлупете така направената подредба със слайс кашкавал за сандвичи и след това с втора филийка.

4. Разбийте в купа яйцето с млякото. Напоете хубаво прехлупения двоен сандвич и сложете в тиган с незалепващо покритие със сгорещени 2 с.л. олио на умерен огън. Гответе 4 минути от едната страна и до позлатяване от другата. Повторете и с втория сандвич.

5. Сервирайте единия тост разполовен през диагонала, а другия - цял за по-красиво. Можете да поднесете и сос по желание.

 

Източник: YouTube/Cookrate

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта