Телешко руло с богата плънка
Средно | Порции 4-8
| Видяна: 3415
Печен боб с праз и портокалово тирамису.
Епизод 86 - Сезон 4
Дължина: 23:53
Излъчено на: 2014-01-07 11:30
Днес ще готвим храни от италианската кухня:
- Телешко руло с плънка от яйце, лук, бекон и пармезан, поднесено върху пюре от тиква и картофи.
- Боб на фурна с праз лук, пармезан, чушки и моркови.
- Тирамису с портокали, ликьор и маскарпоне.
Най-важните съставки
бекон, боб, босилек, брашно, бял боб, вино, вода, джоджен, домат, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, заквасена сметана, зеле, зехтин, индийско орехче, картофи, квасена сметана, кедрови ядки, ликьор, лук, магданоз, маскарпоне, масло, мащерка, моркови, настърган пармезан, пармезан, портокал, портокалов ликьор, портокалов сок, праз лук, сирене маскарпоне, сметана, сол, сол и пипер, телешко, телешко филе, тиква, хлебни трохи, хляб, Чабата, червен пипер, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ