Телешки джолан по италиански и минестроне с бекон
Средно | Порции 2-6
| Видяна: 2925
Особуко с ризото миланезе и супа минестроне.
Епизод 14 - Сезон 2
Дължина: 22:01
Излъчено на: 2011-10-10 11:30
Днес ще готвим италиански ястия:
- Италианска рецепта за телешко със зеленчуци, сервирано върху ориз с шафранов цвят и дъх - казва се особуко.
- Гъста богата супа с бекон, пресни сезонни зеленчуци и паста - минестроне.
Най-важните съставки
бейби моркови, бекон, брашно, вино, вода, дафинов лист, домат, доматено пюре, зехтин, картофи, консерва боб, лимон, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мащерка, моркови, настърган пармезан, олио, ориз, ориз „Арборио”, пармезан, паста, портокал, портокалови кори, пушен шарен бекон, ризото, розмарин, сол, сол и пипер, телешки бульон, телешко, телешко филе, целина, черен пипер, чесън, шафран
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ