Регистрация

Тайна за сгъстяване на супа



Тайна за сгъстяване на супа
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 6733

Запръжка от брашно в масло ще сгъсти вашата супа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Ако не сте фен на чорбестите супи, но по неволя в тенджерата ви ври по-водна чорба, можете да я сгъстите като си направите запръжка в тиган от масло и няколко лъжици брашно, съветва екстравагантният кулинар Лео.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта