Регистрация

Съвети за приготвяне на агне за Гергьовден



Съвети за приготвяне на агне за Гергьовден
Средно   |   Порции 6-10   |   Видяна: 4903

Печено агне, пълнено с подробица от ориз и карантия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Печеното агънце е символ на Гергьовден. Ето няколко изключително ценни съвета от специалист как да приготвите месото на животинчето, за да бъде то крехко и вкусно, да радва небцето с букет от аромати, а очите - с апетитна визия. Слагайте много подправки, те са тайната за добре сготвеното агнешко. За да се разтвори пред вас пълната палитра от вкусови качества е нужно също да го печете дълго време на слаб огън. Какво още трябва да направите, за да имате безупречна гергьовденска трапеза - вижте във видеото:

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта