Суши с раци и кълнове
Средно | Порции 1
| Видяна: 3350
Японски суши ордьовър с морски дарове, ориз и хайвер.
Необходими продукти:
- ориз за суши
- масаго или хайвер по избор
- кълнове от китайска ряпа или соеви кълнове
- рачешко месо или рулца от раци
- водорасли нори за суши
- авокадо
Начин на приготвяне:
1. Панирайте раците
2. Вземете един лист водорасли за суши и сложете суши ориз, натиснете, за да стане равен.
3. Върху ориза сложете малко масаго или хайвер.
4. Завийте докато видите водораслите.
5. Сложете панираните раци, авокадото и кълновете и завийте докато листът ги покрие.
6. Нарежете на 8 парчета и сервирайте с джинджифил, уасаби.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ