Регистрация

Суши с раци и кълнове

Суши с раци и кълнове
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 3350

Японски суши ордьовър с морски дарове, ориз и хайвер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • ориз за суши
  • масаго или хайвер по избор
  • кълнове от китайска ряпа или соеви кълнове
  • рачешко месо или рулца от раци
  • водорасли нори за суши
  • авокадо

Начин на приготвяне:

1. Панирайте раците

2. Вземете един лист водорасли за суши и сложете суши ориз, натиснете, за да стане равен.

3. Върху ориза сложете малко масаго или хайвер.

4. Завийте докато видите водораслите.

5. Сложете панираните раци, авокадото и кълновете и завийте докато листът ги покрие.

6. Нарежете на 8 парчета и сервирайте с джинджифил, уасаби.

 

Източник: opensourcefood

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта