Супа с папая
Плодове, зеленчуци и свински ребра къкрят в общ бульон.
Необходими продукти:
- 2 зрели плода папая
- 3 моркова
- 2 глави лук
- 1 стрък целина (по желание)
- 1 бучка тофу
- 1 пакет свински ребра
- 1 ч.л. сол
Начин на приготвяне:
1. Обелете двата плода папая и ги разполовете, за да извадите семената.
2. Сложете свинските ребра с около 4 ч вода в тенджерка и оставете да заври. Излейте водтата и измийте ребрата, за да отстраните колкото се може повече от мазнината им.
3. Напълнете тенджерка със студена вода и я оставете на котлона. Върнете ребрата да се сварят отново.
4. Нарежете лука, моркова, целината на парчета с големина 3 см. Сложете ги в тенджерата с месото. Нарежете папаята и я сложете също в тенджерата.
5. Оставете всичко да заври и нарежете тофуто на около 8 парчета и го сложете при супата.
6. Добавете сол на вкус.
7. Поднесете супата гореща.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ