Регистрация

Супа с дъмплинги и четири вида месо

Супа с дъмплинги и четири вида месо
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3219

Супа със свинско, пилешко, рачешко и скариди.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

За плънката:

  • 250 г свинска кайма
  • 250 скариди, нарязани
  • 1 малък морков, фино нарязан
  • ½ ч.л. пипер
  • 1 ч.л. сол
  • 1 яйце
  • 1 пакет дъмплинги

За бульона:

  • 2 с.л. олио
  • 3 скилидки чесън, нарязани
  • 1 малка глава лук, нарязан
  • 250 г пилешки гърди, сварени и накъсани
  • 3 резена шунка, нарязани
  • ½ ч.ч. скариди, необелени
  • 6 ч.ч. пилешки бульон
  • сол и пипер на вкус
  • нарязан зелен лук
  • пържен чесън

Начин на приготвяне:

1. Смесете всички продукти за плънката, без дъмплингите.

2. Сложете по малко от сместа във всеки дъмплинг и я увийте хубаво.

3. Прищипете здраво краищата.

4. Заделете.

5. В тенджерка, сгорещете олио и сотирайте чесъна и лука.

6. Прибавете пилешкото, шунката и скаридите.

7. Гответе няколко минути и налейте бульона.

8. Оставете да заври и пуснете пълнените дъпмлинги.

9. Подправете на вкус.

10.  Покрийте и варете до готовност.

11.  Поднесете горещо, поръсено със зелен лук и пържен чесън.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта