Супа от рибешка глава
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3319
Пържена рибешка глава с джинджифил в бъльон.
Необходими продукти:
- 1 рибешка глава, нарязана на ситно
- 1 с.л. нарязан джинджифил
- 1 с.л. масло
- 1 ч.ч. вода
- 1 ч.ч. оризово вино
- щипка сол
- щипка бял пипер
Начин на приготвяне:
1. Загрейте в уок малко олио, прибавете джинджифила и запържете за 1-2 минути. Добавете рибешката глава и пържете до златисто.
2. Залейте с водата и оризовото вино, кипнете и оставете да поври на слаб огън за около 30 минути.
3. Отцедете супата.
4. Овкусете я със сол и бял пипер и сервирайте.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ