Регистрация

Супа от риба с лук и палачинки



Супа от риба с лук и палачинки
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1766

Рибена супа със сметана и бяло вино.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.09.2015

 

Рибената супа не е популярно ястие на българската трапеза, но мултинационалната кухня, към която нашенецът в последно време се насочва е богата на рецепти за чорба от риба. Като правило сметаната и бялото вино си пасват перфектно при приготвянето на този тип предястия. В допълнение към днешната рецепта Лора и Стоян добавят праз лук и палачинкови лентички. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта