Супа от риба с лук и палачинки
Лесно | Порции 4
| Видяна: 1766
Рибена супа със сметана и бяло вино.
Бон Апети
Излъчен на 23.09.2015
Рибената супа не е популярно ястие на българската трапеза, но мултинационалната кухня, към която нашенецът в последно време се насочва е богата на рецепти за чорба от риба. Като правило сметаната и бялото вино си пасват перфектно при приготвянето на този тип предястия. В допълнение към днешната рецепта Лора и Стоян добавят праз лук и палачинкови лентички.
Най-важните съставки
брашно, бяло вино, вино, див лук, жълтък, индийско орехче, мляко, праз лук, пъстърва, рибен бульон, смес за палачинки, сметана, сол, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ