Супа от кисело зеле
Средно | Порции 4
| Видяна: 3060
Супа от ребра с кисело зеле и гъби.
Необходими продукти:
- 25 г масло
- 1 дафинов лист
- 4 ребра
- 200 г кисело зеле
- 2 сушен гъби (накиснати за една нощ)
- 1 глава лук, нарязан на филики
- 1,25 л вода
Начин на приготвяне:
1. Сгорещете маслото в малък тиган и запържете за кратко ребрата, колкото да се запечатат в собствения си сос.
2. Сварете ребрата и останалите необходими продукти във водата за около 10 мин., като разбърквате от време на време до омекване на зелето.
3. Извадете ребрата и дафиновия лист, подравете на вкус и поднесете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ