Супа от заек с моркови и лук
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3834
Мазурка за ядене със смокини и ядки, питка от фиде с пилешка заливка и балканско греяно вино с яйца.
Сезон: 5
Продължителност: 24:15
Излъчен на: 29.09.2014
Днес ще готвим странни рецепти с делнични продукти:
- Хрупкава пита с фиде, точени кори и бекон, поднесена със заливка от пилешко филе в гъби, вино и масло.
- Супа със заешко месо, бекон, зеленчуци и подправки.
- Греяно ароматно вино с яйчен жълтък и захар по стара българска рецепта.
- Бакалска мазурка или десерт с бадеми, лешници и сушени смокини във формата на мъфини.
Най-важните съставки
бадеми, бекон, брашно, бяло вино, вино, вода, гъби, гъби печурки, дафинов лист, джоджен, естрагон, жълтък, заешко, захар, кори за баница, лешници, лук, магданоз, масло, мащерка, мляко, моркови, настърган пармезан, пармезан, пилешко месо, пилешко филе, сметана, смокини, сол, сол и пипер, стафиди, фиде, целина, червено вино, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ