Регистрация

Супа в стил капама с много месо



Супа в стил капама с много месо
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2768

Зимна зелева супа с наденица, джолан и ориз.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.12.2016

Готвим капама, но не като основно ястие, а за супа. Стъпките на направата й са идентични с тези на Новогодишната капама, но нетрадиционната рецепта ни дава шанс да поднесем ястието още преди основното. А червеното вино си върви с него все така добре. За главни мръвки се спираме на свински и телешки джолан, които кипят заедно до разваряване. Колбасът е представен от сурова, леко жарната на сух тиган наденица. А безместната част от манджата приготвяме от запържени в свинска мас праз лук и цвекло, към които се прибавя киселото зеле и ориза. Накрая обединяваме всичко заедно и го оставяме да ври в зелев сок.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта