Страхотните яйца на Британи
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 2360
Яйца по английски с гъби и кашкавал.
Необходими продукти
- 6 яйца
- 300 г нарязани гъби
- настърган чедър или кашкавал
- пресен лук
- малко мляко
- сол и пипер на вкус
- масло
Начин на приготвяне
1. Загрейте тигана на среден огън. Добавете малко масло. Разбийте 6 яйца с малко мляко и сол и пипер и изсипете в тигана.
2. Добавете гъби и пресен лук и с помощта на шпатулка разбърквайте леко. Приготвяйте докато яйцата станат леки и пухкави и свалете от огъня.
3. Настържете чедър отгоре и сложете капак на тигана за 2-3 минути, за да се разтопи сиренето. Разделете на две и сервирайте. Много е вкусно с препечен ръжен хляб с масло!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 15 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ