Регистрация

Сом на фурна с масло и подправки



Сом на фурна с масло и подправки
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 9118

Печени пикантни филета от сом с хрупкава коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 11.02.2016

Не е задължително панираната риба на всяка цена да бъде пържена на тиган. В тази рецепта виждаме паниран печен сом, предварително овкусен с люта кейджън подправка. След това филетата риба се овалват в бяло брашно и влизат в намаслена тавичка, като се поливат и отгоре с масло. След само четвърт час рибното ястие е готово. Можете да опитате тази много лесна рецепта и за други видове риба.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
7
4 мн. добре
1
3 става
4
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта